Защо добрите мнения за евтин дом (evtindom.eu) в интернет са рядкост

Замисляли ли сте се някога какво е някой да промени живота ти в положителен аспект? Да преобърне до такава степен събитията ти, че изведнъж да се събудиш наистина успял?

Днес фокусът няма да пада върху лотарийни билети и пускане на тото-комбинации. Днес темата ще е свързана с постройките от американски стил.

Да, ще стане дума за същите онези къщички, на които всеки се радва, когато гледа онази типична американска улица, на която има тучни зелени дворове, ниски и равномерно боядисани огради, зад които се издигат къщички на един или два етажа.

Естествено, в България също имаме такъв тип квартали, но те често са издигнати високо над града и до тях масов поглед трудно стига. Това, обаче е на път да се промени, защото нов „играч“ излиза на сцената в строителния бизнес в България и това е EvtinDom.eu.

Това са хората, които могат да променят живота ти само за няколко дни – толкова, колкото ще им отнеме да ви издигнат къщурките, които сте си поръчали и същите онези, които сте гледали на 3D-проекти в интернет.

Знаете ли кое, обаче е другото нещо, което преобладава в интернет пространството? Негативните мнения относно този начин за строителство – те някак си са преобладаващи и незнайно защо е така след като повечето хора дори не са изпитали чувството да се помещават в такива постройки.

Българинът виновен ли е, че не намира хубави мнения за евтин дом

Всъщност, ако човек се вгледа по-дълбоко в проблема с негативните мнения в интернет относно тази тема, върху която хвърля поглед настоящото четиво, ще разбере, че българинът си няма и грам представа за какво говори.

Проблемът, колкото и изненадващо да е това, не е в масовия потребител, а в хората, които са пропуснали да го информират. Не е лесно да бъдеш сред най-горните нива след като куп неинформирани хора те карат да изглеждаш некомпетентен в интернет пространството.

До тези мнения относно евтините домове, които строиш, имат достъп още по-неинформирани хора и така веригата се задълбочава още повече и още повече. Изходът – масово недоверие към теб и твоята дейност.

Ето защо, обаче фирмите за строежи на постройки по американски модел и стандарт разполагат със задачата, нужното време и правилните знания, с които могат да променят животите на онези, избрали да им се доверят.

Ако и вие имате нужда от това бързо, качествено и евтино да видите своя нов дом, стъпил стабилно и грациозно на късчето ви земя, намиращо се край големия град – вече знаете къде да се обадите и на кого да се доверите. Те ви очакват!

EvtinDom.eu – хората, променящи животи

Както вече се спомена по-горе, няма фирма, която да не може да докаже, че може да ѝ се вярва. Важното е да ѝ бъде даден достатъчно голям кредит на доверие, който тя да използва и да направи онова, в което твърди, че е най-добра.

В случая с разглежданата днес фирма Евтин дом – говорим за строене на евтини, но качествени домове. След като най-вероятно вашето мнение е известно на аудиторията – защо не се опитате да дадете шанс?

Защо не погледнете отвъд мненията, събрани в интернет и не посегнете към осъществяването на онези щастливи дни, за които толкова много мечтаете вие и вашето семейство? Отърсете се от манталитета си, бъдете различни!

Каквото и да си говорим за сглобяемите домове е напълно нормално техните цени да бъдат по-ниски. Това обаче означава ли, че комфортът ще е по-нисък? Не, ествествено!

Абсолютно най-нужното е да имате собствен дом, по-възможност евтин, както и правото да изберете сами мебелите, вратите и всичко необходимо за обзавеждането му. Повярвайте, тогава ще чувствате щастливи и радостни от получения краен резултат.

И запомнете нещо много важно – няма ниаккво значение какви са мненията за евтините домове в интернет, няма значение дали ще  си закупите къща от Евтин дом ЕООД или от друга фирма, няма значение къде ще се намира, единствено има значение каква ви е мечтата и дали ще се сбъдне!

24 thoughts on “Защо добрите мнения за евтин дом (evtindom.eu) в интернет са рядкост

 • 2020-11-26 at 10:42
  Permalink

  Търсенето на дом е кошмар и всеки опрял се до брокери го знае. Почва едно лутане, разкарване, ходене, огледи и накрая пиеш една студена вода. Реших си точно така проблема – с готова постройка на моя зема, само че то друга фирма за евтини жилища, а не с посочената.

  Reply
  • 2020-12-22 at 15:12
   Permalink

   Може ли да знам от коя фирма си купихте сглобяемата къща?

   Reply
   • 2021-01-11 at 12:46
    Permalink

    За съжаление тази фирма вече не съществува. Беше преди много години и тогава само Евтин дом им бяха конкуренти. За радост сме доволни от нашия дом и мнението ни е, че сме направили добър избор.

    Reply
 • 2020-11-27 at 02:43
  Permalink

  Когато човек тръгне да търси свой собствен дом става роб на цяла една измамническа индустрия. Благодарение на нея вероятно възникнаха и опциите за готово къщи и хората все по-упорито търсят мнения за тях. Добре, че поне цените не са баснословни…

  Reply
  • 2020-12-30 at 11:14
   Permalink

   И нашето семейство го изпита на гърба си. Тотално безхаберие и огледи на жилища, които са далеч от това, което искахме. Е, в крайна сметка с познати си намерихме новия дом, че то и на мненията в нета не можеш да вярваш.

   Reply
 • 2020-11-27 at 16:45
  Permalink

  Не съм съгласна с Венета. Аз съм брокер и смея да твърдя, че в интернет има много мнения и коментари за всякакви постройки – апартаменти, къщи, етаж от къщи. Не е задължително всички брокери да са измамници и да се държат лошо с клиентите си с цел да им измъкнат парите.

  Да, съществуват такива, но аз не съм такава и всеки, работил с мен може да го потвърди.

  Reply
  • 2021-01-07 at 08:15
   Permalink

   Не, че нещо, ама аз не познавам читав брокер на недвижими имоти. Всичките си гледат интереса и да пробутват къща след къща, без да ги е грижа какво точно искат и какво причиняват на хората, които нямат никакво време за огледи. Затова и всички вече търсят в интернет мнения и дори по-евтини апартаменти.

   Reply
   • 2021-01-09 at 15:48
    Permalink

    Проблем има не само с евтините жилища, но и с цените на скъпите. Търсене малко, предлагане – достатъчно, обаче отново не можеш да намериш подходящ човек за посредник.

    Reply
 • 2020-11-29 at 12:33
  Permalink

  Даяна, не те знам каква си и дали наистина си брокер, ама хайде потърси отзиви за агенти в нета и виж какво ще откриеш. Затова хората се принуждават да търсят все повече собственост върху земя, където да наемат фирма, която да им предложи евтин дом, изцяло по телхен дизайн. А сумата е повече от подходяща и често дори по-евтина от апартамент, да не говорим за цените на къщите.

  Reply
 • 2020-11-29 at 14:51
  Permalink

  Да, но евтините домове от готови конструкции не са надеждни, както и имат срок на експлоатация, който вероятно е по-кратък от този на панелен апартамент, да речем. Нужно е да бъдете упорити и търпеливи, както и вероятно да смените няколко брокера, докато успеете да откриете правилния, който ще ви помогне да откриете своето жилище.

  Reply
  • 2020-12-19 at 19:50
   Permalink

   Даяна, това са пълни глупости. Ние да не би да сме в земетръсна зона, че да ни трябва бомбоубежище? Сглобяемата конструкция е много здрава и надеждна, а като се добави и мнението, че може да е точно такава, каквато си я представяте и мисля, че не е нужно повече да говорим.

   Reply
 • 2020-11-30 at 07:49
  Permalink

  Ами ако не желая? И вероятно дори не сте си направили труда да проверите какви са цените, условията и предимствата на сглобяемите къщи. Предимството им не е само в цената и мобилността, но и във факта, че има редица фирми, които ги предлагат. evtindom.eu е една от тях, може би е и първата, не знам, но мненията за тях са достатъчно красноречиви. Запознайте се малко повече преди да коментирате още.

  Reply
 • 2020-11-30 at 12:53
  Permalink

  Здравейте!

  Аз съм представител на фирмата Евтин дом и смея да твърдя, че лицето Даяна от Адрес не е компетентно по въпроса с техническата документация, съпътстваща всяка една сглобяема конструкция, нейния експлоатационен срок и сигурност.

  Мненията за нашата фирма са много и могат да се срещнат, както в сайта ни evtindom.eu, така и във фейсбук страницата, както и в други сайтове в онлайн пространството. Над 90% от тях са положителни. И това е цифра, която касае вече четирицифрена клиентела.

  Ако желаете да получите повече информация за нас, бизнеса ни и продуктите – заповядайте в нашия офис, за да събеседваме.

  Reply
  • 2021-01-10 at 16:51
   Permalink

   По какъв начин мога да се свържа с ВАС?

   Reply
   • 2021-01-19 at 16:59
    Permalink

    Здравейте!

    Бихте могли да откирете нашите координати в сайта evtindom.eu, като може да посетите някой от офисите ни или да ни се обадите, за да разговаряме. Вие нов евтин дом ли си търсите?

    Поздрави!

    Reply
 • 2020-12-02 at 19:54
  Permalink

  EvtinDom.eu, благодаря за поканата, но на този етап не мисля да се възползвам, тъй като аз изказвах мнение и защитавах теза, която беше по друг въпрос и не засягаше нито вас, нито някоя друга фирма за евтини домове.

  Reply
 • 2020-12-07 at 12:22
  Permalink

  Безмислено е да се карате и нападате по този начин в коментарите на статията. Статията цели да ни запознае с факт, който е ясен на всеки здравомислещ човек, а именно че хората, когато са доволни не го споделят. Затова са и рядкост мненията за евтин дом онлайн. Хората хулят винаги, когато изпитват недоволство и гняв. Тогава са много щедри….за жалост.

  Reply
  • 2021-01-10 at 19:53
   Permalink

   Все ще се появи някой многознайко с излишен коментар. Остави хората да гледат сеира и да изказват своите мнения свободно. Нека да има джумбиш 😀 А колкото до фирмата евтин дом еоод – поредните на пазара, които не предлагат нещо кой знае какво, ама нали трябва да си пишем тук коментарите ;D 😀 😀

   Reply
   • 2021-01-17 at 07:01
    Permalink

    Какво лошо има в това някой да сподели позиция, която допринася за намаляване на проблемите? Нима вие сте поредния скрит зад компютъра маниак, който го е страх да се покаже, обаче иска да гледа как се визуализира простотията на околните?!
    Моля ви, живеем в 21 век. Темата е за цените на жилищата и какви са мненията за въпросните евтини домове.

    Reply
 • 2020-12-08 at 08:28
  Permalink

  Трябва да се съглася с Иван Иванов, тъй като смятам че наистина хората обичат да се крият зад компютъра и да се правят на знаещи и можещи, когато си пожелаят. Добротата липсва и за жалост така е устроен света.

  Reply
 • 2020-12-10 at 21:59
  Permalink

  Аз пък искам да изкажа задоволство от фирма Евтин дом и да споделя моето мнение за техните готови постройки. Имаме едно вилно място, което дълго време се чудехме какво да го правим. В крайна сметка решихме да си направим именно вила, но сумата за строеж направо ни ужаси.

  Естествено потърсихме коментари в интернет за сглобаяеми къщи и се натъкнахме на evtindom.eu, откъдето веднага ни направи страхотна оферта с цена 5 ПЪТИ по-ниска от тази за цялостен строеж. Е, в момента вилата ни е перфектна и сме много доволни. Благодарим!

  сем. Тръмбови

  Reply
  • 2021-01-06 at 12:32
   Permalink

   Аз също съм доволна от едноетажната къща и искам да изкажа благодарност към Евтин Дом, които ни осигуриха нужното спокойствие.

   Reply
  • 2021-01-11 at 09:05
   Permalink

   Благодарим ви семейство Тръмбови! Ние ви помним много добре и се радваме, че сте останали доволни от Евтин дом и нашите прекрасни сглобяеми домове-вилички. Целият колектив е на мнение, че 2021 година трябва да ви донесе много здраве, щастие и усмивки 🙂

   Reply
 • 2021-01-18 at 16:15
  Permalink

  Днес си поръчахме новия сглобяем дом от evtindom.eu и сме много доволни от отношението, обясненията и отделеното време и внимание. Всъщност ни костваше много малко усилия, за да успеем да вземем решение. Надяваме се всичко да мине гладко и скоро да се нанесем в новото си жилище.

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва cookies

"Cookies" подобряват вашето онлайн присъствие и събират общодостъпни статистически данни. Продължавайки престоя си в сайта, Вие се съгласявате с тези "cookies".

Затвори