Evtindom.eu – евтин дом мнения в интернет

Замисляли ли сте се някога какво е някой да промени живота ти в положителен аспект? Да преобърне до такава степен събитията ти, че изведнъж да се събудиш наистина успял?

Днес фокусът няма да пада върху лотарийни билети и пускане на тото-комбинации. Това не може да е сериозна тема на размисъл, поне доколкото късмета е нещо временно и рядко случващо се. Днес темата ще е свързана с постройките от американски стил.

Да, ще стане дума за същите онези къщички, на които всеки се радва, когато гледа онази типична американска улица, на която има тучни зелени дворове, ниски и равномерно боядисани огради, зад които се издигат къщички на един или два етажа. Знаете ли, че те се срещат все по-често и в България?

Естествено, в нашата мила Родина също имаме такъв тип квартали, но те често са издигнати високо над града и до тях масов поглед трудно стига. Това, обаче е на път да се промени, защото нов „играч“ излиза на сцената в строителния бизнес в България и това е EvtinDom.eu.

Това са хората, които могат да променят живота ти само за няколко дни – толкова, колкото ще им отнеме да ви издигнат къщурките, които сте си поръчали и същите онези, които сте гледали на 3D-проекти в интернет. Да, те предлагат евтини домове и мненията за тях от клиенти са страхотни!

Знаете ли кое, обаче е другото нещо, което преобладава в интернет пространството? Негативните мнения относно този начин за строителство – те някак си са преобладаващи и незнайно защо е така след като повечето хора дори не са изпитали чувството да се помещават в такива постройки.

Хубави мнения за евтин дом – българинът хвали ли красивото

Евтин дом мнение

Всъщност, ако човек се вгледа по-дълбоко в проблема с негативните мнения в интернет относно тази тема, върху която хвърля поглед настоящото четиво, ще разбере, че българинът си няма и грам представа за какво говори. Достатъчно е да сте запознати поне малко с жилищата на ниски цени, за да придобиете представа, че мнението, което четете, е на поредния некадърен хейтър.

Проблемът, колкото и изненадващо да е това, не е в масовия потребител, а в хората, които са пропуснали да го информират. Не е лесно да бъдеш сред най-горните нива, след като куп неинформирани хора те карат да изглеждаш некомпетентен в интернет пространството. Интересувайте се винаги, когато пожелаете нещо. В това е тайната!

До тези мнения относно евтините домове, които строиш, имат достъп още по-неинформирани хора и така веригата се задълбочава още повече и още повече. Изходът – масово недоверие към теб и твоята дейност. Особено, когато говорим за евтин дом – това, „несъществуващо нещо“ в България, според мнозина.

Ето защо, обаче фирмите за строежи на постройки по американски модел и стандарт разполагат със задачата, нужното време и правилните знания, с които могат да променят животите на онези, избрали да им се доверят. Да, тук говорим за цени 2-4 пъти по-ниски от еквивалентни тухлени, че дори и панелни жилища.

Ако и вие имате нужда от това бързо, качествено и евтино да видите своя нов дом, стъпил стабилно и грациозно на късчето ви земя, намиращо се край големия град – вече знаете къде да се обадите и на кого да се доверите. Те ви очакват! А още по-хубаво е, че предлагат изцяло подреден и готов дом, до ключ.

EvtinDom.eu – хората, променящи животи

Евтини домове в България

Както вече се спомена по-горе, няма фирма, която да не може да докаже, че може да ѝ се вярва. Важното е да ѝ бъде даден достатъчно голям кредит на доверие, който тя да използва и да направи онова, в което твърди, че е най-добра. Комуникирайте с представители на Евтин дом ЕООД и разберете дали са специалисти или не…

В случая с разглежданата днес фирма Евтин дом – говорим за строене на евтини, но качествени домове. След като най-вероятно вашето мнение е известно на аудиторията – защо не се опитате да дадете шанс? Посетете офиса на фирмата и чуйте какво ще ви кажат. Нищо няма да ви коства.

Защо не погледнете отвъд мненията, събрани в интернет и не посегнете към осъществяването на онези щастливи дни, за които толкова много мечтаете вие и вашето семейство? Отърсете се от манталитета си, бъдете различни! Дайте шанс на това, което всъщност може да ви обогати значително повече!

Каквото и да си говорим за сглобяемите домове, е напълно нормално техните цени да бъдат по-ниски. Това обаче означава ли, че комфортът ще е по-нисък? Не, ествествено! Дори в някои случаи постигате удобство, което не сте си и представяли.

Абсолютно най-нужното е да имате собствен дом, по-възможност евтин, както и правото да изберете сами мебелите, вратите и всичко необходимо за обзавеждането му. Повярвайте, тогава ще се чувствате щастливи и радостни от получения краен резултат. Да, знаем го от собствен опит, ако се чудите.

И запомнете нещо много важно – няма ниаккво значение какви са мненията за евтините домове в интернет, няма значение дали ще  си закупите къща от Евтин дом ЕООД или от друга фирма, няма значение къде ще се намира, единствено има значение каква ви е мечтата и дали ще се сбъдне! Вие искате ли да сбъднете мечтата си за нов дом на прекрасна цена?

Какво предлага фирма Евтин дом ЕООД?

Компанията се занимава с проектирана, конструиране и продажба на евтини къщи от сглобяем тип с метална постройка. Известни са с това, че при тях може да поръчате дизайн на мечтания дом и да получите като краен резултат евтин дом на много ниска цена.

Какви са мненията за evtindom.eu?

В интернет може да срещнете разнообразни отзиви за евтините домове на компанията. Не бива да се доверявате толкова много на тях, тъй като както знаем, винаги преобладава субективизма. Лично изграденото мнение винаги трябва да е приоритет за всеки.

Надеждни ли са сглобяемите къщи?

Категорично да. Всяка къща или постройка, направена от сглобяеми материали по професионален начин, е достатъчно надеждна. Не бива да забравяме, че в спецификацията се посочва от какви материали се изгражда, като проектантът се съобразява и с местоположението, за да предложи сигурен вариант на строителството.

Каква е цената на тези постройки?

Цените, които бихте могли да откриете в интернет, са значително по-ниски в сравнение с останалия тип строителство. Бихте могли да построите къщата на мечтите си до ключ за около 390 евро на квадратен метър. Това е страхотно, като се има предвид, че търсите евтин дом за семейството.

4.3/5 - (13 votes)

51 thoughts on “Evtindom.eu – евтин дом мнения в интернет

 • Gravatar Alt
  2020-11-26 at 10:42
  Permalink

  Търсенето на дом е кошмар и всеки опрял се до брокери го знае. Почва едно лутане, разкарване, ходене, огледи и накрая пиеш една студена вода. Реших си точно така проблема – с готова постройка на моя зема, само че то друга фирма за евтини жилища, а не с посочената.

  Reply
  • Gravatar Alt
   2020-12-22 at 15:12
   Permalink

   Може ли да знам от коя фирма си купихте сглобяемата къща?

   Reply
   • Gravatar Alt
    2021-01-11 at 12:46
    Permalink

    За съжаление тази фирма вече не съществува. Беше преди много години и тогава само Евтин дом им бяха конкуренти. За радост сме доволни от нашия дом и мнението ни е, че сме направили добър избор.

    Reply
 • Gravatar Alt
  2020-11-27 at 02:43
  Permalink

  Когато човек тръгне да търси свой собствен дом става роб на цяла една измамническа индустрия. Благодарение на нея вероятно възникнаха и опциите за готово къщи и хората все по-упорито търсят мнения за тях. Добре, че поне цените не са баснословни…

  Reply
  • Gravatar Alt
   2020-12-30 at 11:14
   Permalink

   И нашето семейство го изпита на гърба си. Тотално безхаберие и огледи на жилища, които са далеч от това, което искахме. Е, в крайна сметка с познати си намерихме новия дом, че то и на мненията в нета не можеш да вярваш.

   Reply
 • Gravatar Alt
  2020-11-27 at 16:45
  Permalink

  Не съм съгласна с Венета. Аз съм брокер и смея да твърдя, че в интернет има много мнения и коментари за всякакви постройки – апартаменти, къщи, етаж от къщи. Не е задължително всички брокери да са измамници и да се държат лошо с клиентите си с цел да им измъкнат парите.

  Да, съществуват такива, но аз не съм такава и всеки, работил с мен може да го потвърди.

  Reply
  • Gravatar Alt
   2021-01-07 at 08:15
   Permalink

   Не, че нещо, ама аз не познавам читав брокер на недвижими имоти. Всичките си гледат интереса и да пробутват къща след къща, без да ги е грижа какво точно искат и какво причиняват на хората, които нямат никакво време за огледи. Затова и всички вече търсят в интернет мнения и дори по-евтини апартаменти.

   Reply
   • Gravatar Alt
    2021-01-09 at 15:48
    Permalink

    Проблем има не само с евтините жилища, но и с цените на скъпите. Търсене малко, предлагане – достатъчно, обаче отново не можеш да намериш подходящ човек за посредник.

    Reply
 • Gravatar Alt
  2020-11-29 at 12:33
  Permalink

  Даяна, не те знам каква си и дали наистина си брокер, ама хайде потърси отзиви за агенти в нета и виж какво ще откриеш. Затова хората се принуждават да търсят все повече собственост върху земя, където да наемат фирма, която да им предложи евтин дом, изцяло по телхен дизайн. А сумата е повече от подходяща и често дори по-евтина от апартамент, да не говорим за цените на къщите.

  Reply
 • Gravatar Alt
  2020-11-29 at 14:51
  Permalink

  Да, но евтините домове от готови конструкции не са надеждни, както и имат срок на експлоатация, който вероятно е по-кратък от този на панелен апартамент, да речем. Нужно е да бъдете упорити и търпеливи, както и вероятно да смените няколко брокера, докато успеете да откриете правилния, който ще ви помогне да откриете своето жилище.

  Reply
  • Gravatar Alt
   2020-12-19 at 19:50
   Permalink

   Даяна, това са пълни глупости. Ние да не би да сме в земетръсна зона, че да ни трябва бомбоубежище? Сглобяемата конструкция е много здрава и надеждна, а като се добави и мнението, че може да е точно такава, каквато си я представяте и мисля, че не е нужно повече да говорим.

   Reply
  • Gravatar Alt
   2021-01-18 at 10:28
   Permalink

   Извинявайте, че може би ще изглежда, че оспорвам вашата компетенция, но не мислите ли, че е прекалено скъп ненужният лукс да си наемеш брокер. Ако апартаментът ми струва да речем 80,000 евро, то как да дам още пари за това, че някой е ходил да ми търси жилище? Това не е ли безумно?! Разбира се, много по-доволен ще бъда да си направя един евтин дом за половината на тези пари и след това да го обзаведа достатъчно класно и красиво. Резултатът – уютен дом, без постоянно запален телефон от досадни брокери!

   Reply
 • Gravatar Alt
  2020-11-30 at 07:49
  Permalink

  Ами ако не желая? И вероятно дори не сте си направили труда да проверите какви са цените, условията и предимствата на сглобяемите къщи. Предимството им не е само в цената и мобилността, но и във факта, че има редица фирми, които ги предлагат. evtindom.eu е една от тях, може би е и първата, не знам, но мненията за тях са достатъчно красноречиви. Запознайте се малко повече преди да коментирате още.

  Reply
 • Gravatar Alt
  2020-11-30 at 12:53
  Permalink

  Здравейте!

  Аз съм представител на фирмата Евтин дом и смея да твърдя, че лицето Даяна от Адрес не е компетентно по въпроса с техническата документация, съпътстваща всяка една сглобяема конструкция, нейния експлоатационен срок и сигурност.

  Мненията за нашата фирма са много и могат да се срещнат, както в сайта ни evtindom.eu, така и във фейсбук страницата, както и в други сайтове в онлайн пространството. Над 90% от тях са положителни. И това е цифра, която касае вече четирицифрена клиентела.

  Ако желаете да получите повече информация за нас, бизнеса ни и продуктите – заповядайте в нашия офис, за да събеседваме.

  Reply
  • Gravatar Alt
   2021-01-10 at 16:51
   Permalink

   По какъв начин мога да се свържа с ВАС?

   Reply
   • Gravatar Alt
    2021-01-19 at 16:59
    Permalink

    Здравейте!

    Бихте могли да откирете нашите координати в сайта evtindom.eu, като може да посетите някой от офисите ни или да ни се обадите, за да разговаряме. Вие нов евтин дом ли си търсите?

    Поздрави!

    Reply
 • Gravatar Alt
  2020-12-02 at 19:54
  Permalink

  EvtinDom.eu, благодаря за поканата, но на този етап не мисля да се възползвам, тъй като аз изказвах мнение и защитавах теза, която беше по друг въпрос и не засягаше нито вас, нито някоя друга фирма за евтини домове.

  Reply
 • Gravatar Alt
  2020-12-07 at 12:22
  Permalink

  Безмислено е да се карате и нападате по този начин в коментарите на статията. Статията цели да ни запознае с факт, който е ясен на всеки здравомислещ човек, а именно че хората, когато са доволни не го споделят. Затова са и рядкост мненията за евтин дом онлайн. Хората хулят винаги, когато изпитват недоволство и гняв. Тогава са много щедри….за жалост.

  Reply
  • Gravatar Alt
   2021-01-10 at 19:53
   Permalink

   Все ще се появи някой многознайко с излишен коментар. Остави хората да гледат сеира и да изказват своите мнения свободно. Нека да има джумбиш 😀 А колкото до фирмата евтин дом еоод – поредните на пазара, които не предлагат нещо кой знае какво, ама нали трябва да си пишем тук коментарите ;D 😀 😀

   Reply
   • Gravatar Alt
    2021-01-17 at 07:01
    Permalink

    Какво лошо има в това някой да сподели позиция, която допринася за намаляване на проблемите? Нима вие сте поредния скрит зад компютъра маниак, който го е страх да се покаже, обаче иска да гледа как се визуализира простотията на околните?!
    Моля ви, живеем в 21 век. Темата е за цените на жилищата и какви са мненията за въпросните евтини домове.

    Reply
 • Gravatar Alt
  2020-12-08 at 08:28
  Permalink

  Трябва да се съглася с Иван Иванов, тъй като смятам че наистина хората обичат да се крият зад компютъра и да се правят на знаещи и можещи, когато си пожелаят. Добротата липсва и за жалост така е устроен света.

  Reply
 • Gravatar Alt
  2020-12-10 at 21:59
  Permalink

  Аз пък искам да изкажа задоволство от фирма Евтин дом и да споделя моето мнение за техните готови постройки. Имаме едно вилно място, което дълго време се чудехме какво да го правим. В крайна сметка решихме да си направим именно вила, но сумата за строеж направо ни ужаси.

  Естествено потърсихме коментари в интернет за сглобаяеми къщи и се натъкнахме на evtindom.eu, откъдето веднага ни направи страхотна оферта с цена 5 ПЪТИ по-ниска от тази за цялостен строеж. Е, в момента вилата ни е перфектна и сме много доволни. Благодарим!

  сем. Тръмбови

  Reply
  • Gravatar Alt
   2021-01-06 at 12:32
   Permalink

   Аз също съм доволна от едноетажната къща и искам да изкажа благодарност към Евтин Дом, които ни осигуриха нужното спокойствие.

   Reply
  • Gravatar Alt
   2021-01-11 at 09:05
   Permalink

   Благодарим ви семейство Тръмбови! Ние ви помним много добре и се радваме, че сте останали доволни от Евтин дом и нашите прекрасни сглобяеми домове-вилички. Целият колектив е на мнение, че 2021 година трябва да ви донесе много здраве, щастие и усмивки 🙂

   Reply
 • Gravatar Alt
  2021-01-18 at 16:15
  Permalink

  Днес си поръчахме новия сглобяем дом от evtindom.eu и сме много доволни от отношението, обясненията и отделеното време и внимание. Всъщност ни костваше много малко усилия, за да успеем да вземем решение. Надяваме се всичко да мине гладко и скоро да се нанесем в новото си жилище.

  Reply
  • Gravatar Alt
   2021-02-02 at 19:17
   Permalink

   Получихте ли си дома? Какво стана? Споделете мнението си сега за Евтин дом ЕООД. Важно е не само как се отнасят до момента на продажбата, но и след това. Много ме вълнува мен.

   Reply
 • Gravatar Alt
  2021-01-22 at 16:32
  Permalink

  Изобщо не издържам някакви хора, които нямат грам компетенция в главата си, да коментират по теми, за които чуват за първи път. Всеки път, в който видя непотребни коментари, се изчервявам колко много ме е срам от сънародници, които просто бълват мнения, за които нямат каквато и да е аргументация.
  Добре са си постройките – изпробвал съм, децата ми щастливи, жената – доволна. Какво повече имаме да мерим и да режем тук? Хората са професионалисти, не се притеснявайте от нищо!

  Reply
 • Gravatar Alt
  2021-01-24 at 13:42
  Permalink

  Когато човек се замисли, евтиното не винаги е на добре. Ама то т’ва с евтините къщи е относително щото все пак е къща а не са маратонки от Илиенци.

  Преди да си поръчам евтин дом директно говорих с фирмата, отидох на оглед, говорих с хора по телефона и не се подлъгах, за мене е беше важно сама да проверя. Ако искате се доверявайте на хората, аз съм привържаничка на директната връзка.

  Reply
  • Gravatar Alt
   2021-01-26 at 16:16
   Permalink

   Поздравления! Аз и мъжа ми също вярваме, че най-важен е личния контакт и затова дори си позволихме по време на пандемия да посетим офиса на Евтин дом ЕООД на Ботевградско шосе в София. Там научихме важни неща около постройките, както и защо са толкова евтини тези домове. Абе…заслужава си да идете на място.

   Reply
 • Gravatar Alt
  2021-01-27 at 20:35
  Permalink

  Кореспонденцията тук ме кара да напусна форума. Защо изобщо спорим за нещо, което е повече от ясно – имаме време за губене ли или да се намираме на приказка. Изобщо не смятам, че е добра идея да си хабим силите да пишем коментари. Първо е добре да се информирате и тогава да приказвате каквото и да е било!
  Тези хора от евтините домове са пълни и безусловни професионалисти, стига сте слушали некомпетентни личности!

  Reply
 • Gravatar Alt
  2021-01-29 at 15:42
  Permalink

  Най-добрата ми приятелка си поръча такъв евтин дом и успя да се нанесе в него малко преди пандемията. Точно в периода на най-строги мерки тя се радваше на лична свобода в собствения си двор.

  С моят мъж вече го обсъдихме и решихме, че ще си изградим подобна къща. Вече намерихме мястото и го закупихме. Очакваме да ни представят проект и се надяваме до няколко месеца всичко да е готово.

  Не се чудете, къщата ви дава невероятно предимство, а ако може да е на достъпа цена, още по-добре.

  Reply
 • Gravatar Alt
  2021-02-01 at 07:33
  Permalink

  Ох, много обичам сутрин с кафето да пиша „евтин дом“ и да чета коментари.

  От 2 години следя темата и не мога да разбера какво е се е объркало при другите хора, дето при мене не се. Имам си евтин сглобяем дом от известно време, живее се в него и нямам забележки, поне не по работата на гореспоменатата фирма.

  Шемети са всичките и позитивните и негативните коментари. Ама, хора, не се усещате ли, че тия работи не са истина? Я си използвайте главата малко и давайте директно с фирмата.

  Reply
  • Gravatar Alt
   2021-02-03 at 11:14
   Permalink

   СтефЪне, ти си някакъв маняк, майна! Евала ти за мнението за евтин дом еоод, ама да не си им служител?
   Май директно каниш хората да поръчват. Е, не се прави така, брат. Малко ухажване, малко игричка и чак тогава продажба от evtindom.eu 😉

   Reply
 • Gravatar Alt
  2021-02-01 at 23:35
  Permalink

  Как пък не видях едно добре аргументирано и обосновано негативно мнение за евтините домове в интернет? Всичките са, с извинение, базирани на пълни щуротии и елементарно мислене.

  Особено хора, които нямат грам инженерно образование и нямат никакво понятие от тази наука, не трябва да имат право да се изказват относно начина на конструкция на тези евтини домове.

  Това, че цената им е ниска, не означава, че са некачествени!!! Качеството може да се постигне и на достъпна цена, просто отвсякъде ви бомбардират с надути цени, предизвикани най-вече от лакомите за комисионни брокерски агенции.

  Reply
 • Gravatar Alt
  2021-02-02 at 10:10
  Permalink

  Абе хора, това да не ви е пазар – има си обявена цена, има си условия – четете и мислете. Всичко искате на готово, че ако може и някой да мисли вместо вас.

  Естествено ше има позитивни и негативни коментари за евтин дом, като си от големите всеки те хули и иска на твое място. Аз не съм им клиент, съвсем сиирджийски пиша коментар, ама следва логиката на пазара в България – т’ва е положението.

  Reply
 • Gravatar Alt
  2021-02-04 at 10:31
  Permalink

  Много им здраве на брокерите с техните „дизайнерски“ апартаменти в „елитни“ квартали. Тази фирма предлага страхотна алтернатива и аз смятам да се възползвам от нея. Не искам да живея в кутия, а в двор с чист въздух и пространство.

  Честно казано не знам защо на хората им е толкова трудно просто да повярват, че някой е измислил евтино и качествено решение на жилищния проблем у нас. Хора – не всички в България са схемаджии и искат да ви изцакат. 😉

  Reply
  • Gravatar Alt
   2021-02-05 at 16:21
   Permalink

   Тачо, ти да не си представител на тази фирма? Нещо много рекламно ми звучиш, да знаеш. Аз не вярвам в евтиното и качественото, особено като се касае за дом. За да имаш евтин дом и това не е само мое мнение – трябва да знаеш какво търсиш и какво можеш да си позволиш.
   От мен знайте – докато нямате пари, няма какво да търсите. Намерете парите и ще видите колко бързо ще сио купите жилище.

   Reply
 • Gravatar Alt
  2021-02-07 at 13:24
  Permalink

  Вчера бях на среща с представител на evtindom.eu, а днес реших да потърся повече мнения за фирмата им. От срещата ни вчера не останах с кой знае какво впечатление, понеже беше набързо.
  Познат ме изпрати при тях, понеже негов приятел си е купил постройка за вила в една гориста местност, каквато и аз търся. Ще видиме какво ще излезе, но на този етап няма какво да споделя.

  Reply
 • Gravatar Alt
  2021-02-07 at 19:26
  Permalink

  Изчетох доста материали и имам няколко въпроса. Търся си именно евтин дом до около 40 000. Може ли да ми отговорите на тези въпроси:

  1. Безплатна ли е изработката на дизайна?
  2. Колко време отнема от поръчката до влизането в готовия дом?
  3. Има ли някакви допълнителни такси?

  Благодаря!

  Reply
 • Gravatar Alt
  2021-02-09 at 10:29
  Permalink

  Казвам се Анета Пейчева и съм брокер на недвижими имоти. Моля, представител на Евтин дом да се свърже с мен, тъй като имам идея за съвместно сътрудничество в областта на предлаганите от тях евтини домове. Прочетох доста мнения на тази страница и съм на мнение, че има начин да се сработим. Надявам се да ме потърсите на телефон 087025548

  Reply
  • Gravatar Alt
   2021-02-11 at 13:56
   Permalink

   За да ги убедите да надуят цените и да имате повече комисионна, познах ли? Нали знаете, че когато нещо е от собственик хората знаят, че е по-евтино…

   Reply
 • Gravatar Alt
  2021-02-11 at 22:59
  Permalink

  Много съм доволен от избора си. Съвсем скоро подписахме договора и към момента нямам никакви оплаквания от evtindom.eu. Разбира се все още е рано, но до момента не мога да се оплача от некоректност в нито един момент. Все още се притеснявам, но напоследък си давам сметка, че май само се филмирам и то не заради фирмата, а заради местните ни BG нрави, с които съм се сблъсквал достатъчно пъти, за да ме държат под стрес, дори когато няма за какво конкретно. Трябва малко по-позитивно да се гледа и откровено мога да препоръчам фирмата, защото мненията са повече от добри, както онлайн ,така и офлайн и го казвам от позиция на клиент.

  Reply
 • Gravatar Alt
  2021-02-12 at 16:32
  Permalink

  Аз потърсих информация в интернет и се чудя дали evtindom.eu и evtindom.com са сайтове на един и същ собственик. Малко объркана се почувствах, когато попаднах на тези два сайта, които са идентични. Опасявам се едните да не би да се опитват да печелят на гърба на другите или е някакъв вид разделение на бизнеса? Моля, за мнението ви, че се портеиснявам.

  Reply
 • Gravatar Alt
  2021-02-13 at 07:45
  Permalink

  Пазара все още не е готов за този тип имоти. Българите някак гледат скептично като видят толкова ниски цени и на практика се сблъскат с предложения и мнения за Evtindom.eu или сходните на тази компания.

  Като професионалист все пак за мен е все тая, ако изключим разбира се размера на комисионните, но пък разчитаме на продажби в обем, ако започнем масово да предлагаме подобни евтини домове, защото явно хората са доста отворени за такива възможности.

  Reply
 • Gravatar Alt
  2021-02-13 at 17:20
  Permalink

  При тази динамика на пазара по време на пандемията с коронавирус за жилищата в София, определено идеята за евтин дом е блазнеща за мнозина. Все пак обаче следва да имаме представа и за нуждите на семейството си, ако искаме после да не се оплакваме. Като човек ползвал вече тези възможности мога да кажа, че е добра идея да планирате максимално подробно всичко, за да нямате после лошо мнение за фирмите. Истината е, че те ще ви построят това, което си поръчате в крайна сметка и винаги е по-добре това да се случи в началото, макар, че и в последствие могат да се разширят нещата – питайте патило 🙂 Та просто планирайте нещата в детайли, за да се насладите на новия си дом. Успех на всички в търсенето на коректна фирма за този тип строителство.

  Reply
 • Gravatar Alt
  2021-02-14 at 11:54
  Permalink

  Напоследък много се разшумя по темата за по-евтини домове и като човек, който си търси активно жилище в последните 12 месеца, то няма как да не видя за какво иде реч. Отзивите са повече от ласкави, което някак ме накара да съм по-скептична от обичайно.

  Ето какво направих до тук и вие можете да опитате да потърсите повече мнения:
  1. Порових в Интернет за да видя мнения за evtindom.eu, тъй като навсякъде чувам именно тази компания (бях пропуснала тази конкретна публикация).
  2. Потърсих обекти, които са строени от фирмата и се направих на луда пред 2-3 собственици да ги заговоря и да им похваля къщите – те на драго сърце се разприказваха колко са доволни.
  3. Попитах и съседите за колко време са построени къщите на техните комшии и останах доста приятно изненадана от сроковете, които бяха под 12 година. Цитирам: „А тая година в началото нямаше нищо на тоя парцел“ (точния отговор на съседа на един такъв собственик)
  Ако имате други идеи как да се информирате – споделете, защото все пак това е най-голямата покупка в живота на мен и съпругът ми и искам да взема адекаватно решение – колкото и евтини, все пак не са малко пари.

  Reply
 • Gravatar Alt
  2021-02-16 at 13:49
  Permalink

  Статията ми звучи малко рекламно признавам и ако баща ми не си беше купил къща точно от тези хора от Evtindom.eu, то сигурно нямаше да ви отразя, но…

  Всъщност ми стана интересно, че баща ми е повече от доволен и реших да видя какви са мненията и отзивите на други потребители с подобни имоти, тъй като си мислех, че той прекалява с хвалбите и премълчава някои недостатъци. Нещата обаче май са по-добре отколкото си мислех и баща ми май не е изключение, а по-скоро правило, което в България няма как да не те изенада. Все пак кой не иска къща, която да изплати за 3-4 години, а не да е роб 20-30 години на някоя банка…скоро май и аз ще им стана клиент 😀

  Reply
 • Gravatar Alt
  2021-02-19 at 11:55
  Permalink

  Абе вие нормални ли сте? Нали сте наясно, че има всякакви фирми. Защо точно с Евтин дом ЕООД се занимавате?
  Нищо лично към фирмата, ама може да обсъдите и някой техен конкурент. Мнения много има и са предостатъчно, особено за фирмите за сглобяеми къщи. Някои предлагат съборетини, други индивидуални решения, ама на какво точно ще попаднете, никога не знаете, нали сте наясно?

  Reply
 • Gravatar Alt
  2021-02-22 at 11:40
  Permalink

  Иване, логично е да се обсъжда само фирмата евтин дом, понеже статията е за нея. Ти да не си поредния човечец, който чете заглавието и после само коментарите!?
  хайде прочети темата, виж малко видеа, разгледай картинки и тогава изказвай мнение и то по ТЕМАТА !!!

  Reply
 • Gravatar Alt
  2021-03-01 at 11:29
  Permalink

  Аз пък сам си направих сглобяема къщурка, понеже цялата ми фамилия е наясно със строителството. Реално погледнато най-трудно е да получиш нужните документи от администрацията и всички разрешителни. Оттук насетне ти отнема доста дни и покупки на строителни материали, но в крайна сметка излиза по-изгодно. Ако не броим времето, което си вложил. Защото ако го сметнем и него – цената вероятно ще е по-висока, дори.
  Затова всеки сам трябва да вземе решение дали ще си купи апартамент, къща, евтин сглобяем дом или просто ще живее под наем.

  Reply
 • Gravatar Alt
  2021-03-05 at 08:30
  Permalink

  Аз имам лично мнение – преди 8 години си купих такава постройка и смея да твърдя, че е чудесна и до ден днешен. Здрава конструкция, няма прогнило, няма ръжда. Всичките ми притеснения се изпариха с времето и съм радостен, че обитавам такава вила (все пак е кажи речи на село и я ползваме за вила). Няма да съжалявате, да знаете!

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва cookies

"Cookies" подобряват вашето онлайн присъствие и събират общодостъпни статистически данни. Продължавайки престоя си в сайта, Вие се съгласявате с тези "cookies".

Затвори